G-S0VFBK3BS2

Фотозона на весілля - зробіть свято незабутнім

 

  Фотозона на весілля - хороший спосіб порадувати молодят і подарувати безліч атмосферних знімків, і просто порадувати гостей!
Весілля може зберегтися в пам'яті не тільки завдяки чарівним моментів, але красивим знімкам. Створити такі знімки може допомогти весільна фотозона - барвистий банер для фотозйомки.

фотозони для весілля кращі фото зони великий вибір в нашому інтернет магазині

  Фахівці компанії Еко Фабрика розповідають, навіщо потрібна фотозона на весіллі і як її правильно вибрати.

Які функції може виконувати весільна фотозона

  На весіллі фотозона може виконувати відразу кілька функцій:

  • місце для фотосесії;
  • місце для проведення для виступу;
  • розвага гостей.

  Головне завдання фотозон - забезпечити гарний фон для фотосесії без зайвих деталей. Однак при цьому фотозона може стати і самостійним розвагою для гостей, які люблять робити селфі або захоплюються рольовими іграми. Особливо, люблять таку розвагу діти. Тому, щоб забезпечити розвага дітям, має сенс окремо замовити дитячу фотозону, яка прикрасить зону розваг для найменших гостей.

Які бувають весільні фотозони

  Вибір весільних фотозон вкрай багатий, від найпростіших банерів з фотодруком, до складних конструкцій з великою кількістю декоративних елементів. Як правило, по центру весільної фотозони встановлюють друкований банер для фотозйомки, закріплений на металевому каркасі. Інша композиція вибудовується навколо весільного банера. Наприклад, ажурна арка.

фотозона для дня весілля кращі фото зони великий вибір в нашому інтернет магазині

  Фотозона може бути оформлена святковими квітами, і, стрічками, або блискітками. Наприклад, для весілля в стилі прованс нерідко вибирають тематичний декор у вигляді дерев'яних меблів, ажурних гойдалок або палет з справжнім сіном. Однак про все поступово.

Як вибрати фотозону на весілля

  При виборі весільної фотозони варто керуватися трьома факторами:

  • місце проведення весілля,
  • колірну гамму весілля;
  • особливості організації;
  • модні тенденції.

Яку фотозону замовити на весілля в кафе

  Вибір місця - один з основних факторів, що визначають вибір фотозони. Оскільки від цього залежить вибір основи конструкції і декору. Якщо весільний банкет буде проходити в кафе, встановити фотозону можна біля вільної стіни.

Яку весільну фотозону замовити для виїзної церемонії

  В останні роки користуються популярністю виїзні весільні церемонії. Установка весільної фотозони під відкритим небом вимагає металевого каркаса, який забезпечить надійну фіксацію конструкції., Оскільки на відкритій місцевості можливий вітер. В такому випадку фотозону можна зафіксувати за допомогою важкого декору, наприклад, весільної арки.

Якого розміру варто купити фотозону на весілля

  Розмір фотозони може залежати від кількості гостей, оскільки на тлі банера повинні розміститися всі учасники фотосесії. Однак багато хто воліє купити звичайний прес-волл розміром 2×2 м, або 2×3 метри.

  Якщо ви хочете встановити фотозону для прикраси сцени, можна замовити бренд-волл розміром 3×3 метри.

фотозона для весільного дня кращі фото зони великий вибір в нашому інтернет магазині

Якого кольору можна купити фотозону на весілля

  Колір фотозони є другим вирішальним фактором. Оптимальний варіант, коли колір фотозони збігається з основним кольором оформлення декору банкетного залу, такого як текстиль та квіти. Як правило, вибір кольору залежить від стилістики весілля і модних тенденцій. За традицією, оформляти весілля прийнято в пастельних тонах, таких як блакитний, рожевий або ліловий. Така колірна палітра поєднується з класичною весіллям, або церемонією в стилі прованс.

  Зараз модні тематичні весілля в готичному стилі, або з національним колоритом. В цьому випадку можна сміливо експериментувати з кольором. Наприклад, замовити яскраво-червону або чорну з золотом весільну фотозону.

  На фотозоні може розташовуватися вітальний напис з іменами молодят, або якийсь тематичний малюнок.

  Не знаєте, яку весільну фотозону замовити?

  Свіжі ідеї по оформленню весільної фотозони і весільного інтер'єру, ви можете почерпнути в нашому каталозі.

  Якщо у вас виникають питання, ви можете їх задати нашим фахівцям.